Stark seger för Leksand i toppmatchen mot Färjestad

Det var två topplag som möttes i SHL på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget Leksand, som besegrade Färjestad med 4-0 (2-0, 1-0, 1-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Färjestad ligger kvar på andra plats i tabellen, och Leksand på tredje plats.

Leksand spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Oskar Lang, Justin Glenn Kloos och Felix Unger Sörum.

Till slut kom också 0-4 genom Oskar Lang som ökade Leksands ledning framspelad av Marcus Karlberg och Alexander Lundqvist efter 9.20 i tredje perioden. 0-4-målet blev matchens sista.

I nästa match möter Färjestad HV 71 borta och Leksand möter Skellefteå hemma. Båda matcherna spelas tisdag 30 januari 19.00.