Winnipeg fortsätter vinna – 6-2 mot Arizona Coyotes

Det går fortsatt bra för Winnipeg i NHL. På måndagen mötte laget Arizona Coyotes i ASU Multi-Purpose Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Arizona Coyotes blev 6-2 (1-0, 2-1, 3-1).

Winnipeg Jets tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Vladislav Namestnikov. Efter 3.53 i andra perioden gjorde Winnipeg 0-2 genom Nikolaj Ehlers.

Efter 8.10 av perioden kunde Nick Schmaltz göra 1-2 för Arizona Coyotes.

Winnipeg gjorde 1-3 genom Cole Perfetti efter 14.04. 5.11 in i tredje perioden nätade Winnipegs Mark Scheifele framspelad av Nikolaj Ehlers och ökade ledningen för Winnipeg.

12.33 in i perioden slog Dylan Guenther till och reducerade för Arizona Coyotes. Mer än så blev det dock inte för Arizona Coyotes.

Winnipeg ökade också ledningen till 2-5 med 1.52 kvar att spela ännu en gång genom Mark Scheifele framspelad av Gabriel Vilardi.

Laget punkterade matchen med ett 2-6-mål med 49 sekunder kvar att spela genom Adam Lowry på pass av Nino Niederreiter och Mason Appleton. Det fastställde slutresultatet till 2-6.

Det här betyder att Arizona Coyotes är kvar på sjätte plats, och att Winnipeg fortfarande leder serien.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 10 januari. Då möter Arizona Coyotes Boston i ASU Multi-Purpose Arena 03.00. Winnipeg tar sig an Columbus hemma 02.00.