Uddamålsseger för NY Islanders mot Florida

NY Islanders tog till slut hem segern mot Florida i matchen borta i FLA Live Arena på söndagen. Matchen i NHL slutade 3-4 (1-1, 1-2, 1-1).

Första perioden var jämn. New York Islanders inledde bäst och tog ledningen genom Anders Lee efter 12.37, men Florida Panthers kvitterade genom Sam Reinhart bara en minut senare. NY Islanders startade andra perioden starkast. Laget gick från 1-1 till 1-3 genom mål av Pierre Engvall och Simon Holmström innan Florida svarade och gjorde 3-2 genom Matthew Tkachuk. NY Islanders gjorde 2-4 genom Julien Gauthier efter 3.47 i tredje perioden.

Carter Verhaeghe reducerade förvisso, men närmare än 3-4 kom inte Florida.

Det här var Floridas fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Islanders sjunde uddamålsseger.

Det här betyder att Florida är kvar på andra plats, och NY Islanders stannar på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Florida är Dallas. Lagen möts torsdag 7 december 01.00 i FLA Live Arena. NY Islanders tar sig an San Jose hemma onsdag 6 december 01.30.