Toronto segrade i toppmötet – Tyler Bertuzzi hjälte

Colorado tog emot Toronto i söndagens toppmöte i NHL. Och det slutade med seger för bortalaget Toronto, som besegrade Colorado med 4-3 (1-2, 2-0, 1-1).

Segermålet för Toronto stod Tyler Bertuzzi för 17.10 in i tredje perioden.

Det här innebär att Toronto nu har sju segrar i följd i NHL.

Colorado startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Artturi Lehkonen och Andrew Cogliano innan Toronto svarade och gjorde 2-1 genom Tyler Bertuzzi. Efter 14.45 i andra perioden slog Tyler Bertuzzi till ännu en gång, framspelad av William Nylander och Max Domi och kvitterade för Toronto.

Mitchell Marner gjorde dessutom 2-3 efter 16.48 på pass av Matthew Knies och TJ Brodie.

4.41 in i tredje perioden slog Mikko Rantanen till framspelad av Nathan MacKinnon och Bowen Byram och kvitterade för Colorado.

17.10 in i perioden nätade Torontos Tyler Bertuzzi på nytt på pass av William Nylander och Auston Matthews och avgjorde matchen för Toronto.

Tyler Bertuzzi gjorde tre mål för Toronto. Nathan MacKinnon hade tre assists för Colorado.

Det här var Colorados tionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Torontos 15:e uddamålsseger.

Det här betyder att Colorado är kvar på tredje plats, och Toronto stannar på tredje plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 28 februari. Då möter Colorado Dallas i Ball Arena 03.30. Toronto tar sig an Vegas hemma 01.00.