Strome och Terry bakom Anaheim Ducks vändning mot Minnesota

Inför sista perioden var Minnesota i ledningen med 2-1 i Xcel Energy Center. Men i tredje perioden kvitterade först Ryan Strome, och sen avgjorde Troy Terry för Anaheim Ducks. Till slut blev det 2-3 i matchen i NHL.

Minnesota tog ledningen efter sex minuters spel, genom Kirill Kaprizov assisterad av Mats Zuccarello och Jonas Brodin.

Anaheim Ducks kvitterade till 1-1 efter 8.17, när Troy Terry fick träff framspelad av Frank Vatrano och Benoit-Olivier Groulx.

Minnesota tog ledningen på nytt efter 18.37, när Jon Merrill hittade rätt på pass av Marco Rossi.

Andra perioden blev mållös. 6.45 in i tredje perioden nätade Anaheim Ducks Ryan Strome på pass av Radko Gudas och Adam Henrique och kvitterade för Anaheim Ducks.

Efter 11.40 slog Troy Terry till återigen framspelad av Adam Henrique och Urho Vaakanainen och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Minnesotas 13:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Anaheim Ducks nionde uddamålsseger.

Resultatet innebär att Minnesota ligger kvar på sjunde plats och Anaheim Ducks på sjunde plats i tabellen.

Torsdag 8 februari 03.30 spelar Minnesota borta mot Chicago. Anaheim Ducks möter San Jose hemma i Honda Center torsdag 1 februari 04.30.