Stark seger för Boston mot Dallas

Två topplag möttes i NHL på tisdagen. Och det slutade med seger för Boston, som besegrade Dallas borta med 3-2 (2-0, 0-0, 1-2) i det tidiga toppmötet.

Segern var Bostons fjärde på de senaste fem matcherna.

I början av matchen var Boston starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av John Beecher och Mason Lohrei.

Andra perioden blev mållös. Efter 5.15 av matchen kunde Wyatt Johnston göra 1-2 för Dallas.

Boston gjorde 1-3 genom Brad Marchand efter 9.51 i tredje perioden.

Joe Pavelski reducerade dock för Dallas med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Det här var Dallas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bostons fjärde uddamålsseger.

I nästa match, fredag 10 november, har Dallas Columbus borta i Nationwide Arena 01.30, medan Boston spelar hemma mot NY Islanders 01.00.