Segerraden förlängd för New Jersey – besegrade Ottawa

2-6 (1-2, 0-2, 1-2) blev resultatet när Ottawa och New Jersey möttes i Canadian Tire Centre på lördagen. I och med detta har New Jersey tre raka segrar i NHL, och efter den tuffa perioden är New Jersey nu i riktigt bra form.

Första perioden var jämn. Ottawa inledde bäst och tog ledningen genom Drake Batherson efter 9.35, men New Jersey kvitterade genom Jack Hughes. Och New Jersey hann också ta ledningen, genom Jesper Bratt. I andra perioden var New Jersey starkast och gick från 1-2 till 1-4 genom mål av Dawson Mercer och Tyler Toffoli. 13.25 in i tredje perioden slog Jacob Bernard-Docker till framspelad av Erik Brännström och reducerade för Ottawa. Men mer än så orkade Ottawa inte med.

17.28 in i perioden nätade New Jerseys Luke Hughes på pass av Alexander Holtz och Chris Tierney och ökade ledningen för New Jersey.

New Jerseys Jesper Bratt stod för fyra poäng, varav ett mål, Jack Hughes gjorde ett mål och två assist och Luke Hughes gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

New Jerseys nya tabellposition är femte plats, medan Ottawa är på åttonde och sista plats.