Segerraden förlängd för Calgary – besegrade Edmonton

3-6 (1-3, 1-2, 1-1) blev resultatet när Edmonton och Calgary möttes i Rogers Place på söndagen. I och med detta har Calgary tre raka segrar i NHL, och efter den tuffa perioden är Calgary nu i riktigt bra form.

Calgary stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 0-3.

Edmonton reducerade dock till 1-3 genom Zach Hyman med 1.26 kvar att spela av perioden. Edmonton gjorde 2-3 genom Zach Hyman tidigt i andra perioden av perioden.

Calgary gjorde dock två snabba mål och gick från 2-3 till 2-5, målen av Dryden Hunt och Noah Hanifin. Efter 12.51 i tredje perioden ökade Calgary på till 2-6 genom Blake Coleman.

Mattias Janmark reducerade förvisso, men närmare än 3-6 kom inte Edmonton. Calgary tog därmed en säker seger.

Noah Hanifin gjorde två mål för Calgary och spelade fram till ett mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Edmonton på tredje plats och Calgary på femte plats.

I nästa omgång har Edmonton Los Angeles hemma i Rogers Place, tisdag 27 februari 03.30. Calgary spelar hemma mot Los Angeles onsdag 28 februari 03.00.