Nashville fortsätter vinna – 4-2 mot San Jose

Nashville är svårstoppat för tillfället. När laget mötte San Jose borta i SAP Center at San Jose på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-4 (0-1, 0-1, 2-2) innebär att Nashville nu har fyra segrar i följd i NHL.

Nashville tog ledningen efter 10.15, genom Kiefer Sherwood assisterad av Mike McCarron och Roman Josi. Efter 18.27 i andra perioden nätade Filip Forsberg, framspelad av Tommy Novak och Gustav Nyquist och gjorde 0-2. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Mikael Granlund göra 1-2 för San Jose.

Nashville gjorde 1-3, på nytt genom Kiefer Sherwood efter 3.35.

San Jose reducerade dock på nytt till 2-3 genom Filip Zadina efter 9.34 av matchen.

Nashville kunde dock avgöra till 2-4 med tolv sekunder kvar av matchen genom Gustav Nyquist.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, San Jose på åttonde och sista plats och Nashville på fjärde plats.

I nästa omgång har San Jose New Jersey hemma i SAP Center at San Jose, onsdag 28 februari 04.30. Nashville spelar borta mot Anaheim Ducks måndag 26 februari 02.00.