Efter sex raka segrar i NHL tog vinstsviten slut för Nashville

Matchen mellan hemmalaget Nashville och gästande Minnesota slutade 1-6 (0-3, 0-2, 1-1). Därmed tog Nashvilles svit med sex raka segrar i NHL slut på fredagen.

Minnesota Wild spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Connor Dewar, Jake Middleton och Kirill Kaprizov. Minnesota gjorde två mål i andra perioden och gick från 0-3 till 0-5, målen av Pat Maroon och Connor Dewar. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Juuso Pärssinen göra 1-5 för Nashville Predators.

Minnesota kunde dock avgöra till 1-6 med 10.13 kvar av matchen genom Connor Dewar.

Connor Dewar gjorde tre mål för Minnesota och spelade fram till ett mål.

Det här betyder att Nashville är kvar på sjätte plats, och Minnesota stannar på sjunde plats, i tabellen.

Nashville tar sig an NY Rangers i nästa match hemma lördag 2 december 22.30. Minnesota möter Chicago hemma söndag 3 december 20.00.