Colorados segerrad fortsätter efter 4-1 mot Tampa Bay

Colorado är svårslaget i NHL. Mot Tampa Bay hemma i Ball Arena på tisdagen blev det seger igen. Laget vann med 4-1 (1-0, 2-1, 1-0) och har nu fyra segrar i rad.

Colorado tog ledningen efter sju minuters spel, genom Ryan Johansen. Colorado gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Ryan Johansen och Cale Makar.

Tampa Bay reducerade dock till 3-1 genom Anthony Cirelli efter 19.29 av perioden. 16.44 in i tredje perioden slog Valeri Nichushkin till på pass av Nathan MacKinnon och ökade ledningen för Colorado. 4-1-målet blev matchens sista.

Colorado stannar därmed i serieledning, och Tampa Bay på fjärde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Colorado Arizona Coyotes borta i ASU Multi-Purpose Arena, fredag 1 december 03.00. Tampa Bay spelar borta mot Arizona Coyotes onsdag 29 november 03.00.