Äntligen seger för Anaheim Ducks mot Nashville

Det blev fem förluster i rad för Anaheim Ducks i NHL. Men borta mot Nashville kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Bridgestone Arena slutade 3-5 (0-3, 0-1, 3-1).

Anaheim Ducks spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Ryan Strome, Frank Vatrano och Mason McTavish. Efter 3.03 i andra perioden nätade Troy Terry, på pass av Adam Henrique och Urho Vaakanainen och gjorde 0-4. Anaheim Ducks ökade ledningen till 0-5 genom Radko Gudas efter 3.17 i tredje perioden.

Alexandre Carrier, Philip Tomasino och Denis Gurianov reducerade förvisso, men närmare än 3-5 kom inte Nashville Predators. Anaheim Ducks tog därmed en stabil seger.

Det här betyder att Nashville är kvar på fjärde plats, och Anaheim Ducks stannar på sjunde plats, i tabellen.

Nashville tar sig an Dallas i nästa match borta lördag 13 januari 02.00. Anaheim Ducks möter Carolina borta fredag 12 januari 01.00.