Växjö utklassade Borås – seger med 7-0

Växjö spelade riktigt bra när laget vann på hemmaplan mot Borås i J18 Regional syd herr med hela 7-0 (2-0, 2-0, 3-0).

Borås assisterande tränare Axel Gräsberg tyckte till om matchen:

– Trotts förlust är det en klart bättre insats än senast från vår sida. Alltid surt med förlust, men vi kan bygga vidare på prestationerna i matchen.

Segern var Växjös sjätte på de senaste sju matcherna.

Växjö startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Vincent Bengtsson och Ludwig Hellgren. Växjö var långt ifrån nöjt där. Växjö gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Hugo Åstrand och Josef Krantz. Växjö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Olle Ågren, Conrad Svensson och Vincent Bengtsson.