Tredje perioden avgörande när Kungälv föll mot Hanhals

Kungälv var med bra borta mot Hanhals i J20 Region syd herr, men föll trots det med 2-3 (1-1, 1-1, 0-1). Avgörandet kom i tredje perioden, där Hanhals var hetare.

Segermålet för Hanhals stod Oliver Olsson för med bara 31 sekunder kvar av matchen.

Första perioden var jämn. Hanhals inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Oliver Olsson efter 3.04, men Kungälv kvitterade genom Marcus Tärneberg efter 16.47. Hanhals gjorde 2-1 genom Felix Lingenhult efter 2.09 i andra perioden.

Kungälv kvitterade till 2-2 genom Walter Göransson efter 14.23 av perioden. Men Hanhals avgjorde matchen med 31 sekunder kvar att spela återigen genom Oliver Olsson framspelad av Liam Elofsson.

Hanhals ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Kungälv ligger på nionde plats.

Nästa motstånd för Kungälv är Olofström. Lagen möts tisdag 8 oktober 19.40 i Oasen.