Tingsryds missräkning – släppte in fyra mål i tredje perioden mot Oskarshamn

Bortalaget Tingsryd var inte borträknat mot Oskarshamn inför tredje perioden. Men där trampade Oskarshamn rejält på gasen och vann till slut med hela 6-1 (1-0, 1-1, 4-0) i matchen i J20 Region syd herr.

Oskarshamn tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Andre Franz assisterad av Roberts Gasuns och Max Eriksson. Efter 4.44 i andra perioden gjorde Oskarshamn 2-0 genom Tomas Kronqvist.

Tingsryd reducerade dock till 2-1 genom Algot Danielsson efter 19.13 av perioden. I tredje perioden var Oskarshamn starkast och gick från 2-1 till 6-1 genom mål av Max Eriksson, Roberts Gasuns, Adam Larsson och Valters Niedrajs och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 42 sekunder kvar att spela.

Oskarshamns Max Eriksson stod för ett mål och tre assists.

Oskarshamn ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Tingsryd ligger på tolfte plats.

Nästa motstånd för Tingsryd är Bäcken. Lagen möts tisdag 8 oktober 19.15 i Dackehallen.