Storseger för Timrå hemma mot Modo Hockey

Timrå hade en riktig målfest när man besegrade Modo Hockey hemma i SCA Arena i SHL. Timrå vann med hela 6-0 (1-0, 2-0, 3-0).

I och med detta har Timrå fyra raka segrar i SHL.

I början av matchen var Timrå starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Sebastian Hartmann och Jonathan Dahlén. Efter 7.18 i andra perioden nätade Oliver Johansson, framspelad av Filip Hållander och gjorde 3-0. Timrå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Anton Wedin, Jonathan Dahlén och Magnus Pääjärvi.

Timrås Filip Hållander hade fyra assists och Jonathan Dahlén stod för två mål och ett assist.

Modo Hockey ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Timrå är på tredje plats. Noteras kan att Timrå sedan den 26 september har avancerat tio placeringar i tabellen.

På torsdag 10 oktober 19.00 spelar Timrå borta mot Linköping, och Modo Hockey hemma mot Växjö.