Storförlust för Clemensnäs – 1-11 mot Skellefteå

Clemensnäs lyckades inte alls matcha Skellefteå i J18 Regional norr herr, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 1-11 (0-2, 0-6, 1-3).

I början av matchen var Skellefteå starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Hjalmar Nilsén och Manne Nyström. Och det var bara början. Hemmalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 6-0 och ställningen efter två perioder var 8-0.

Skellefteå hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 11.21 genom Max Johannesén, och gick upp till 10-0 innan Clemensnäs svarade.

Slutresultatet blev 11-1 i Skellefteås favör.

Skellefteås Max Johannesén stod för tre mål och tre assists, Mio Forssell gjorde ett mål och fyra målgivande passningar och Manne Nyström gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Skellefteå har fyra segrar och en förlust och 35–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Clemensnäs har fem förluster och 8–31 i målskillnad.

Det här betyder att Skellefteå är kvar på andra plats, och Clemensnäs stannar på elfte plats, i tabellen. Skellefteå var sexa i tabellen för 14 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för Clemensnäs är Sunderby. Lagen möts onsdag 13 november 19.00 i Sunderby Ishall.