Stark seger för Minnesota i toppmatchen mot Tampa Bay

Det var två topplag som möttes i NHL på fredagen. Och det slutade med seger för bortalaget Minnesota, som besegrade Tampa Bay med 4-2 (1-0, 1-2, 2-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Tampa Bay ligger kvar på andra plats i tabellen, och Minnesota på tredje plats.

I och med detta har Minnesota fyra raka segrar i NHL.

Minnesota tog ledningen efter sex minuters spel, genom Kirill Kaprizov. Efter 8.55 i andra perioden slog Brandon Hagel till, och kvitterade för Tampa Bay.

Nikita Kucherov gjorde dessutom 2-1 efter 11.29 framspelad av Nicholas Paul och Nick Perbix.

Minnesotas Joel Eriksson Ek gjorde 2-2 efter 18.28 framspelad av Zach Bogosian och Matt Boldy.

I tredje perioden gjorde Minnesota 2-3 efter 0.55 genom Matt Boldy framspelad av Mats Zuccarello och Kirill Kaprizov. Och med bara 34 sekunder kvar satte Kirill Kaprizov 2-4.

Kirill Kaprizov gjorde två mål för Minnesota och ett assist.

Tampa Bay tar sig an Washington i nästa match hemma söndag 27 oktober 01.00. Minnesota möter Philadelphia borta lördag 26 oktober 19.00.