Sollentuna avgjorde tät match mot Nacka i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Sollentuna och gästande Nacka var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Sollentuna och vann matchen i J18 regional öst herr med 6-2 (1-1, 0-0, 5-1).

Första perioden var jämn. Sollentuna inledde bäst och tog ledningen genom Ludvig Norström efter 4.40, men Nacka kvitterade genom Sebastian Wiman efter 17.40. Efter 20.23 i andra perioden nätade Branislav Fatul, framspelad av Ludvig Norström och Petr Minar och gav Sollentuna ledningen. Sollentuna spelade bäst i tredje perioden. Laget vann perioden med 5-1 och matchen med 6-2.

Sollentunas Ludvig Norström stod för två mål och två assists och Branislav Fatul gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Nacka är på tionde plats.

I nästa match, torsdag 10 oktober, har Sollentuna Huddinge borta i Björkängshallen 19.40, medan Nacka spelar hemma mot AIK 19.00.