Seger för Vallentuna med 4-2 mot Wings Arlanda

Vallentuna vann mötet i J20 Region öst herr på hemmaplan mot Wings Arlanda, med 4-2 (0-0, 3-1, 1-1).

Vallentuna tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Felix Jegander på pass av Hugo Glimskog. Vallentuna gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Benjamin Lager och Theodor Forsström.

Wings Arlanda reducerade dock till 3-1 genom Alexander Ahlström efter 8.36 av perioden. Vallentuna ökade ledningen till 4-1 genom Sixten Frånberg efter 10.00 i tredje perioden.

Filip Wennman reducerade dock för Wings Arlanda med bara fyra minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Efter fem matcher har Vallentuna nu nio poäng och Wings Arlanda har sex poäng.

Måndag 7 oktober möter Vallentuna Nacka borta 19.15 och Wings Arlanda möter Göta Traneberg hemma 19.45.