Östersund förlorade mot Timrå – släppte in tre mål i tredje perioden

I två perioder hängde hemmalaget Östersund hyggligt med i matchen mot Timrå. Men Timrå öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 1-6 (1-1, 0-2, 0-3) i matchen i J18 Regional norr herr.

Första perioden var jämn. Östersund inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Neo Häggblad efter 3.05, men Timrå kvitterade genom Filip Sjölund efter 17.41. I andra perioden var det Timrå som dominerade och gick från 1-1 till 1-3 genom mål av Alex Kristiansson och Isac Harju. Timrå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Alex Kristiansson, Ruben Östman och Vincent Landin Bray.

Timrås Alex Kristiansson stod för tre poäng, varav två mål.

För tabellens utseende betyder det här att Östersund ligger på åttonde plats medan Timrå har fjärdeplatsen.

Nästa motstånd för Östersund är Boden. Lagen möts lördag 12 oktober 17.45 i Östersund Arena.