Mål av Vidar Källberg och Texas Östberg när Borlänge förlorade

Borlänge förlorade mötet med Hudiksvall borta med 2-5 (1-1, 0-2, 1-2) i J20 Region väst herr på lördagen.

Första perioden var jämn. Hudiksvall inledde bäst och tog ledningen genom Viggo Ödeving efter 7.35, men Borlänge kvitterade genom Texas Östberg efter 16.29. I andra perioden var det Hudiksvall som var starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av Algot Melin och Sebastian Larsson. 4.04 in i tredje perioden nätade Borlänges Vidar Källberg framspelad av Liam Lorenz och Hugo Stöffling och reducerade för Borlänge. Men mer än så orkade Borlänge inte med.

7.55 in i perioden slog Algot Melin till återigen på pass av Gustaf Egmar och ökade ledningen för Hudiksvall.

Hudiksvall punkterade matchen med ett 5-2-mål med 1.55 kvar att spela genom Marcus Dahlström Borsje framspelad av Sebastian Larsson.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Hudiksvall med 10–19 och Borlänge med 20–23 i målskillnad.

Hudiksvall har fem poäng och Borlänge har sex poäng efter fem omgångar.

Nästa motstånd för Borlänge är BIK Karlskoga J20. Lagen möts tisdag 8 oktober 19.00 i Borlänge Ishall.