Karlskronas fina svit håller i sig efter 2-1 mot Tyringe

Karlskrona fortsätter starkt i HockeyEttan södra. När laget mötte Tyringe hemma i NKT Arena på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-1 (2-1, 0-0, 0-0). I och med detta har Karlskrona fyra segrar i rad.

Karlskrona tog ledningen efter fem minuters spel, genom Viktor Bernhardtz.

Tyringe kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 5.54 nätade Samuel Hansen på pass av Algot Blomdahl- Arnoldsson.

Karlskrona tog ledningen på nytt efter 7.22, genom Lukas Fredin framspelad av Lukas Sjöblom och Axel Björnkvist.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. I tredje perioden höll Karlskrona i sin 2-1-ledning och vann.

Förlusten var Tyringes tredje uddamålsförlust.

Karlskrona har nu tolv poäng efter fyra spelade matcher, medan Tyringe har fem poäng efter fem matcher.

I nästa match möter Karlskrona Alvesta borta och Tyringe möter Troja-Ljungby hemma. Båda matcherna spelas onsdag 9 oktober 19.00.