Oskar Vuollet sköt Skellefteå AIK J20 vidare i slutspelet

Skellefteå AIK J20 har säkrat segern i matchserien mot AIK i J20 Åttondelsfinal herr, totalt med 2-0 i matcher. Det efter seger på hemmaplan med 4-3 (2-1, 1-1, 1-1).

Oskar Vuollet slog till med bara 46 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Skellefteå AIK J20 startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Oskar Vuollet och Viggo Nordlund innan AIK svarade och gjorde 2-1 genom Emil Samuelsson. Efter 12.00 i andra perioden slog Theo Hårdstam till, och kvitterade för AIK.

Skellefteå AIK J20:s Viggo Nordlund gjorde 3-2 efter 18.56.

1.55 in i tredje perioden nätade AIK:s Darels Uljanskis framspelad av Elliot Sigrell och Theo Hårdstam och kvitterade för AIK.

Men Skellefteå AIK J20 avgjorde matchen med 46 sekunder kvar att spela återigen genom Oskar Vuollet assisterad av Viggo Nordlund och Valter Lindberg.

Viggo Nordlund gjorde två mål för Skellefteå AIK J20 och två målgivande passningar och Oskar Vuollet stod för två mål och ett assist.