Nacka fortsätter vinna – 3-1 mot Sollentuna

Nacka fortsätter starkt i J20 Region öst herr. När laget mötte Sollentuna borta i Sveab Arena på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-1 (1-0, 1-1, 1-0). I och med detta har Nacka sju segrar i rad.

Nacka tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Hugo Claesson assisterad av Maximilian Lulek och Hubert Szarzynski. Nacka utökade ledningen genom Felix Hellberg efter 7.01 i andra perioden.

Sollentuna reducerade dock till 1-2 genom Nils Larsson med 2.24 kvar att spela av perioden. 1.35 in i tredje perioden nätade Nackas Nils Brisheim på pass av Felix Wadströmer och Sam Lindhagen Mellbin och ökade ledningen för Nacka. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

Det här betyder att Nacka ligger på andra plats i tabellen, och Sollentuna är på sjätte plats.

Sollentuna tar sig an Huddinge i nästa match hemma lördag 28 oktober 17.30. Nacka möter samma dag 17.00 Tyresö Hanviken Hockey borta.