Djurgården avgjorde tät match mot Växjö i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Djurgården och gästande Växjö var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Djurgården och vann matchen i J20 Nationell Top 10 herr med 4-3 (3-2, 0-1, 1-0).

Sebastian Lillsund blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 10.28 in i tredje perioden.

I första perioden var det Djurgården som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

Efter 11.59 i andra perioden nätade Ville Svensson, på pass av Joel Svensson och Alfons Freij och kvitterade för Växjö. 10.28 in i tredje perioden nätade Djurgårdens Sebastian Lillsund framspelad av Axel Wenner och Wilhelm Forsberg och avgjorde matchen för Djurgården.

Djurgården tog hem lagens senaste möte med 5-1 på Hovet.

Söndag 7 januari spelar Djurgården hemma mot Rögle 14.00 och Växjö mot Färjestad borta 12.00 i Löfbergs Arena.