Seger för Lindlöven med 4-1 mot Nyköping

Lindlöven vann borta mot Nyköping i allettan norra. Matchen på lördagen slutade 1-4 (0-2, 1-1, 0-1).

Lindlövens tränare Jonas Dufåker tyckte till om matchen:

– Riktigt bra match i 60 minuter. Lite slarviga med pucken i egen zon i andra perioden, det är vi som passar till dem på deras mål. Tredje stänger vi ner på ett jätte bra sätt. Fryckan grym i mål.

Det var första segern för Lindlöven, efter 2-5 mot Hudiksvall i premiären.

Matchen var länge mållös. Lindlöven ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål på 3.33 i slutet av perioden av Johannes Jämsén och Knut Köhler. Tidigt i andra perioden av perioden kunde Lucas Byhlin göra 1-2 för Nyköping.

Lindlöven utökade ledningen igen genom Sebastian Falk efter 13.22. Laget punkterade matchen med ett 1-4-mål med 48 sekunder kvar att spela genom Lukas Johansson framspelad av Ludvig Hendén. 1-4-målet blev matchens sista.

Nyköping möter Hanviken i nästa match borta lördag 6 januari 16.00. Lindlöven möter samma dag Piteå hemma.