Mjölby tog klar seger mot Eskilstuna Linden

Mjölby tog en enkel seger mot Eskilstuna Linden hemma i ProTrain Arena i Vårettan södra herr. Laget dominerade matchen, som slutade 7-2 (1-0, 5-1, 1-1).

Det var första segern för Mjölby, efter 3-6 mot Mörrum i premiären.

Mjölby tog ledningen efter 6.09, genom Emil Rooth framspelad av Philip Dimtrén och Adam Lindblad. Mjölby hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.30 genom Philip Dimtrén, och gick upp till 3-0 innan Eskilstuna Linden svarade.

6-1 blev det till slut för Mjölby. Efter 5.54 i tredje perioden ökade Mjölby på till 7-1 genom William Strand.

Cristopher Norlin reducerade förvisso, men närmare än 7-2 kom inte Eskilstuna Linden. Mjölby tog därmed en säker seger.

Philip Dimtrén gjorde ett mål för Mjölby och spelade dessutom fram till tre mål.

Mjölby möter Borås i nästa match borta fredag 5 januari 19.00. Eskilstuna Linden möter samma dag Huddinge borta.