KRIF tog första segern i Allettan

KRIF har haft det tufft i allettan södra den här säsongen, men borta mot Visby/Roma kom första segern, efter nio spelade matcher. KRIF vann med 2-1 (0-0, 0-1, 2-0).

Segermålet för KRIF stod Sebastian Borg för 5.23 in i sista perioden.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Efter 4.20 i andra perioden gjorde Visby/Roma 1-0 genom Chase Phelps.

Efter 20.07 av perioden kunde Jesper Hultberg kvittera till 1-1 för KRIF. 5.23 in i tredje perioden slog Sebastian Borg till på pass av Jesper Hultberg och Lukas Fredin och avgjorde matchen för KRIF. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Visby/Romas fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Resultatet innebär att Visby/Roma ligger kvar på nionde plats och KRIF sist, på tionde plats i tabellen.

I nästa match, söndag 28 januari 16.00, har Visby/Roma Mariestad borta i Mariehus Arena, medan KRIF spelar borta mot Tranås.