Mora vann efter sen kvittering mot Bik Karlskoga

Det var lika efter 60 minuter efter en sen kvittering av Moras Daniel Ljunggren, och i förlängningen kunde Mora avgöra den jämna matchen hemma mot Bik Karlskoga i Hockeyallsvenskan genom Noah Steen efter 3. 44. Slutresultatet blev 4-3 (1-0, 1-3, 1-0, 1-0).

Noah Steen slog till 3.44 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Därmed har Mora vunnit sju matcher i rad i Hockeyallsvenskan, och har nio raka segrar på hemmaplan.

Mora tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Joseph Berger på pass av Filip Björkman och Kalle Kratz. Mora utökade ledningen genom Anthon Eriksson efter 1.59 i andra perioden.

Bik Karlskoga gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-0 till ledning med 2-3 inom bara 3.57. Mora kvitterade till 3-3 med 26 sekunder kvar att spela genom Daniel Ljunggren assisterad av Chad Yetman och Johan Persson. I förlängningen tog det 3.44 innan Mora också avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Noah Steen, framspelad av Chad Yetman.

Det här var Moras åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bik Karlskogas åttonde uddamålsförlust.

Mora ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Bik Karlskoga ligger på åttonde plats.

I nästa match, söndag 4 februari 15.00, har Mora AIK hemma i Smidjegrav Arena, medan Bik Karlskoga spelar borta mot Kalmar.