Stark defensiv när Modo Hockey J18 vann mot Timrå

Fyra egna mål – men inte ett enda för Timrå. Modo Hockey J18 tog en klar seger hemma mot Timrå i J18 Nationell norra herr. Slutresultatet blev 4-0 (2-0, 0-0, 2-0).

Timrås tränare Martin Nilsson:

– Det är alltid en besk eftersmak när man förlorar mot laget norr om Högakustenbron. Tyvärr är det en dålig start där vi blir små som faller avgörandet. Vi gör motståndarna bättre än vad de är under de första 20 minuterna. Därefter tar vi över matchen, men ineffektiviteten fäller avgörande och vi blir straffade i tredje då vi chansar lite.

Laget gjorde också 2-0 efter 12.32, genom Alex Zalesak framspelad av Gustav Dahlin och Måns Wiberg.

Andra perioden blev mållös. Modo Hockey J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 4-0. Målen i sista perioden gjordes av Gustav Öberg Andersson och Olle Sedin.

Modo Hockey J18 har två segrar och tre förluster och 15–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Timrå har två vinster och tre förluster och 10–19 i målskillnad.

Modo Hockey J18:s nya tabellposition är andra plats, medan Timrå är på åttonde plats.

I nästa omgång har Modo Hockey J18 Djurgården borta på Hovet, lördag 18 februari 17.00. Timrå spelar borta mot Almtuna fredag 10 februari 19.00.

TV: Det bästa från Erik Karlsson och Elias Pettersson under All-Star-helgen