Ockelbo tog ännu en seger – 6-4 mot Bollnäs

Ockelbo fortsätter starkt i hockeytrean Gästrikland. När laget mötte Bollnäs hemma i Ugglebo Arena på tisdagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-4 (2-0, 2-3, 2-1). I och med detta har Ockelbo fyra segrar i rad.

Matchen var länge mållös. Ockelbo ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Otto Pitkänen på 3.25 i slutet av perioden. Bollnäs förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Ockelbo gjorde 5-3 genom Robin Leffler efter 3.29 i tredje perioden.

Efter 5.54 av matchen kunde Joonas Hatula göra 5-4 för Bollnäs.

Ockelbo kunde dock avgöra till 6-4 med sex sekunder kvar av matchen genom Kevin Lilja.

Joonas Hatula gjorde tre mål för Bollnäs. Axel Svensson hade tre assists för Ockelbo och Otto Pitkänen gjorde två mål och totalt tre poäng.

Det här betyder att Ockelbo ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Bollnäs på tredje plats.

Ockelbo tar sig an Hille/Åbyggeby i nästa match borta torsdag 11 januari 20.00. Bollnäs möter Huge borta fredag 12 januari 19.40.