Svårstoppade SSK fortsätter vinna – 4-0 mot Troja/Ljungby

Det blev 4-0 (1-0, 2-0, 1-0) hemma mot Troja/Ljungby på söndagen och därmed också den sjätte raka segern i HockeyAllsvenskan södra för SSK. Det innebär också att Troja/Ljungby åkte på sjätte raka förlusten.

SSK:s tränare Robert Johansson tyckte så här om matchen:

– Skönt att följa upp gårdagen med en seger till i dag och vi tar 6 poäng under helgen, starkt. Mycket som är bra till exempel forecheck, fysiska spelet som vi jobbat med. Kul att även Nicole håller nollan i dagens match med bra stöd av försvaret. Nu väntar en träningsvecka och en inspirerande matchhelg med 2xRögle samt Malmö på söndagen. Vi hoppas på bra publikstöd under helgen.

SSK tog ledningen efter 9.14, genom Hunter Mosher framspelad av Pia Pren och Nicole Jackson. I andra perioden var SSK starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Emily Curlett och Mimmi Gill. SSK gjorde också 4-0 genom Hunter Mosher på pass av Pia Pren efter 8.56 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

SSK:s Pia Pren hade tre assists.

I tabellen innebär det här att Troja/Ljungby nu fortfarande är sist i serien. SSK är på tredje plats.

SSK tar sig an Rögle i nästa match hemma fredag 2 februari 19.00. Troja/Ljungby möter Malmö hemma lördag 3 februari 12.00.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: