Hassel och Wennström matchvinnare när Kristianstad besegrade Tranås

Det blev uddamålsseger för bortalaget Kristianstad i matchen mot Tranås i Stiga Arena. Laget vann lördagens match i allettan södra med 2-1 (1-0, 1-1, 0-0).

Kristianstad tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Oskar Hassel framspelad av Emil Öhrwall och Dennis Svensson. Efter 7.56 i andra perioden slog Petter Eklöf till, framspelad av Gustaf Malmkvist och Philip Alftberg och kvitterade för Tranås.

Kristianstads Kevin Wennström gjorde 1-2 efter 16.45 på pass av Emil Öhrwall och Christian Lindberg.

I tredje perioden höll Kristianstad i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Tranås femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Kristianstads fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Tranås är kvar på femte plats, och Kristianstad stannar på fjärde plats, i tabellen. Ett fint lyft för Tranås som låg på nionde plats så sent som den 4 januari.

På onsdag 7 februari 19.00 spelar Tranås borta mot Karlskrona, och Kristianstad borta mot Vimmerby.