Revansch och tre poäng för Brunflo J20

Brunflo J20 gick segrande från matchen i J20 Region norr forts herr när laget mötte Clemensnäs borta i Kopparhallen på lördagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte i lördags då Clemensnäs vann med 4-0. Den här gången blev slutresultatet 3-4 (0-2, 1-1, 2-1).

Brunflo J20 startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två mål av Teo Magnusson tidigt i perioden. Tidigt i andra perioden av perioden kunde Felix Bergström göra 1-2 för Clemensnäs.

Efter 7.45 gjorde Brunflo J20 1-3 genom Max Magnusson. Clemensnäs reducerade dock på nytt till 2-3 genom Hugo Karlsson efter 8.17 av matchen.

Brunflo J20 gjorde 2-4 genom Eric Karlsson efter 13.50 i tredje perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Emil Hägg reducerade dock för Clemensnäs med bara fyra minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Det här var Brunflo J20:s andra uddamålsseger.

Brunflo J20 ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Clemensnäs är på femte plats.

Tisdag 30 januari 19.30 spelar Clemensnäs hemma mot Vännäs. Brunflo J20 möter Vännäs borta i Vännäs Ishall söndag 28 januari 12.00.