Äntligen seger för Valbo J20 mot Hudiksvall

Det blev sex förluster i rad för Valbo J20 i J20 Region väst herr. Men borta mot Hudiksvall kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Holmen Center slutade 1-4 (0-0, 0-0, 1-4).

– En tight match med spel blad mot blad. Bra målvaktsspel från båda lagen. Vi hade klart mest skott på mål och i tredje perioden fick vi äntligen utdelning också, kommenterade Valbo J20:s lagledare Johan Melin.

Det gjordes inga mål under matchens första eller andra period.

Valbo J20 tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 11.23 genom Måns Knudsen, och gick upp till 0-3 innan Hudiksvall svarade.

1-4 blev det till slut för Valbo J20.

Det här betyder att Hudiksvall ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Valbo J20 på tredje plats.

Hudiksvall tar sig an Malung i nästa match borta lördag 13 januari 16.00. Valbo J20 möter samma dag 12.00 BIK Karlskoga J20 hemma.