Colorado upp i topp efter seger mot Los Angeles

Colorado är nu serieledare i NHL efter seger, 5-1 (3-0, 1-1, 1-0), hemma mot Los Angeles. Colorado leder serien en poäng före Dallas. Los Angeles ligger på fjärde plats i tabellen.

Segern var Colorados fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Colorado spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Logan O’Connor och ett mål av Nathan MacKinnon. Efter 6.38 i andra perioden slog Kevin Fiala till, på pass av Alex Laferriere och Drew Doughty och reducerade åt Los Angeles.

Colorados Josh Manson gjorde 4-1 efter 11.55 framspelad av Andrew Cogliano.

Cale Makar gjorde dessutom 5-1 efter 20.32 framspelad av Nathan MacKinnon och Ross Colton.

I nästa omgång har Colorado NY Rangers borta i Madison Square Garden, tisdag 6 februari 01.00. Los Angeles spelar borta mot St Louis söndag 28 januari 20.00.