Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Hugo Frylén klar för hockeyallsvensk klubb

ANNONS

Hugo Frylén gjorde sitt första seniorår och valde då att kliva ner i Hockeyettan. Efter en stark säsong står det nu klart att forwarden flyttar sig uppåt i systemet.

Som sistaårsjunior blev det fem matcher i Hockeyallsvenskan med Djurgården. Någon fortsättning i Stockholm blev det dock inte utan Hugo Frylén valde inför den gångna säsongen att ta klivet ner i Hockeyettan.

I Mörrum blev det då 20 mål på 35 matcher och totalt 33 poäng.

Nu får forwarden också chansen på nytt i Hockeyallsvenskan. Mörrum meddelar på sin hemsida att 20-åringen lämnar för spel högre upp.

– Det är naturligtvis tråkigt för oss att vi tappar ”Frylle” så här långt in i planeringen inför nästa säsong, men samtidigt är det roligt att vi kan leverera spelare uppåt i seriesystemet. Det är precis så vi vill jobba inom Mörrum Hockey. Vi vill ta hit unga talanger och utveckla dem hos oss, för att sedan kunna skicka dem vidare till exempelvis Hockeyallsvenskan. Det skickar väldigt positiva signaler om Goiset, säger Mathias Lönqvist i deras sportgrupp.

Senare under tisdagen kom Smålandsposten med uppgifter om att Hugo Frylén är klar för Tingsryd.


TV: Jesper Boqvists fullträffar i NHL 2023/24

Den här artikeln handlar om: