Felix Nilsson.
Foto: Bildbyrån
SHL

Klart: Felix Nilsson lånas ut till Oskarshamn

ANNONS

Felix Nilsson fick ont om speltid i SHL under våren. Nu väljer Rögle att låna ut forwardstalangen till hockeyallsvenska IK Oskarshamn.
– Vi har stora förhoppningar på vad han kan uträtta där, säger sportchefen Hampus Sjöström.

Via sin hemsida meddelar Rögle att forwardstalangen Felix Nilsson kommer att spendera den kommande säsongen på lån i hockeyallsvenska IK Oskarshamn.

– Felix kommer lånas ut till IK Oskarshamn för att få en bra roll i en bra miljö. Vi har stora förhoppningar på vad han kan uträtta där, säger sportchefen Hampus Sjöström till sajten.

Felix Nilsson noterades för tre poäng (1+2) på 42 matcher med Rögles SHL-lag den här säsongen samt totalt 27 poäng (10+17) på 25 matcher för klubbens J20-lag. Forwarden, som draftades av Nashville i andarundan av förra årets NHL-draft, är alltjämt junior nästa säsong och således aktuell för det svenska JVM-laget.

Brandon Davidson lämnar Rögle

Vidare meddelar Rögle att assisterande tränaren Janne Larsson kommer att lämna klubben, likaså backen Brandon Davidson som inte får ett förnyat kontrakt med SM-finalisten.

– Det har varit en topp-klasskille att jobba med. Någon som vi uppskattat att jobba med på alla håll och kanter. Det är såklart ett tufft beslut att behöva ta och inte erbjuda honom en förlängning, säger Sjöström. 


TV: Rasmus Dahlin får matchstraff 

Den här artikeln handlar om: