Miks Indrasis jublar.
Foto: Bildbyrån
SHL

KLART: Miks Indrasis följer med Brynäs upp i SHL

ANNONS

I segeryran på Hovet slank det ur Miks Indrasis att han fortsätter i Brynäs. 
Nu bekräftar klubben att deras poängkung från Hockeyallsvenskan följer med upp i SHL. 
– Att få behålla Miks är såklart väldigt bra och något som vi tidigt kände att vi ville, säger sportchefen, Johan Alcén, på klubbens hemsida.

I ett Brynäs som imponerade stort och körde över det mesta under säsongen i Hockeyallvenskan, var det till slut Miks Indrasis som kammade hem den interna poängligan. Nu meddelar SHL-nykomlingarna att man får med stjärnan upp. Detta genom ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 24/25.

– Jag tror nog alla såg under säsongen vilka kvalitéer som han besitter. Han är en otroligt skicklig spelare som alltid får saker att hända på isen. Miks är dessutom viktig med sin erfarenhet och han är en omtyckt person i laget. Det ska bli väldigt spännande att få jobba vidare tillsammans även i SHL, säger sportchefen, Johan Alcén, på klubbens hemsida.

“Väldigt motiverad inför nästa säsong”

33-åringen anslöt från tyska Schwenninger Wild Wings och landade på 70 poäng efter 65 spelade matcher, slutspelet inräknat. Det tog Brynäs hela vägen till en finalseger mot Djurgården och SHL-platsen innan det slank ur honom redan då att han skulle bli kvar. Detta för Sportbladet.

– Jag har trivts väldigt bra i klubben och i staden, så det känns fantastiskt att bli kvar här. Att nu få testa mig själv i en så bra liga som SHL känns väldigt inspirerande. Jag är väldigt motiverad inför nästa säsong och jag tror vi har alla chanser att göra bra ifrån oss där, säger Indrašis sjäv på sajten.


TV: Ove Molins lättnad: "Jag är jättestolt"

Den här artikeln handlar om: