Johan Norberg i Västerås 2022.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Johan Norberg följer med Vimmerby upp till allsvenskan

ANNONS

2022 lämnade han Västerås för att kliva ner i HockeyEttan. 
Nu är Johan Norberg tillbaka i Hockeyallsvenskan - med Vimmerby. 

21-årige Johan Norberg blir nästa spelare att förlänga med Vimmerby efter lagets säkrade uppflyttning. Backen är klar för en tredje säsong och klubbens första i Hockeyallsvenskan. Detta meddelar man under lördagen. 

Oskarshamns-fostrade Johan Norberg klev in i Vimmerby 2022 efter att han fått testa på spel i Hockeyallsvenskan med Västerås. Där har han blivit kvar och gjort totalt 86 matcher. Förra säsongen stod Norberg för fyra poäng i HockeyEttan och var även utlånad tillbaka till Västerås under en match. 

Sedan tidigare har även William Alftberg, Elias Lindgren och Robin Christoffersson förlängt sina avtal. Oskar Lindgren från Tingsryd är det enda nyförvärvet. 


TV: Granqvist vill se ett "Tampa-powerplay"

Den här artikeln handlar om: