Edvin Hammarlund.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Edvin Hammarlund förlänger med Djurgården

ANNONS

Edvin Hammarlund blir Djurgården trogen. Via sin hemsida meddelar klubben att backen skrivit på ett nytt kontrakt.
– Det ska bli jäkligt roligt att se vilka steg som han kan ta i sin utveckling framåt, säger sportchefen K-G Stoppel.

Edvin Hammarlund anslöt till Djurgården från Tyresö/Hanviken under förra säsongen. Efter att ha imponerat i den allsvenska klubben belönades han även med ett kontrakt som han förlängde så sent som våren 2023.

Nu har parterna enats om ett nytt avtal. Via sin hemsida meddelar Djurgården att den 26-årige backen skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2025/26.

– Vi ser att Edvin fortsatt sin resa den här säsongen och att det fortfarande finns mycket utvecklingspotential i honom. Det här är något som jag och Niklas bollat tillsammans med tränarna, där vi har en samsyn, säger Djurgårdens sportchef K-G Stoppel till klubbens hemsida.
– Edvin är dessutom Djurgårdare och Stockholmskille, med allt vad det innebär. Det ska bli jäkligt roligt att se vilka steg som han kan ta i sin utveckling framåt.

Stod för tio poäng i grundserien

Edvin Hammarlund har den här säsongen noterats för tio poäng (5+5) på 52 grundseriematcher samt tre poäng (1+2) på fem slutspelsmatcher för Djurgården.

Utöver Hammarlund har även Marcus Krüger, Daniel Brodin och Jakob Ragnarsson kontrakt med Djurgården över säsongen 2025/26


TV: Veckans snyggaste mål av NHL-svenskar

Den här artikeln handlar om: