Tingsryd förlorade mot Olofströms IK
J20 Region

Olofström vinnare mot Tingsryd i förkval till kval J20 nationell syd herr

Olofström vann borta mot Tingsryd i förkval till kval J20 nationell syd herr, med 4-1 (1-0, 1-1, 2-0).

Olofströms huvudtränare Roger Jönsson om matchen:

– En grym insats av samtliga. Jag är sjukt stolt och imponerad över hur detta lag fortsätter att hela tiden bli bättre och bättre. Tycker att vi kontrollerar matchen från start till mål på ett mycket bra sätt.

Det var andra raka segern för Olofström, efter 4-0 mot Borås i första matchen.

Olofström tog ledningen efter 7.33, genom Artem Kruglov på pass av Gustav Angel och Hugo Mörnhed. Efter 1.27 i andra perioden slog Tobias Jarnvi till, på pass av David Quist och Josef Alpsten och kvitterade för Tingsryd.

Olofströms Hugo Mörnhed gjorde 1-2 efter 15.48 framspelad av Artem Kruglov och Joel Blomqvist.

I tredje perioden var Olofström starkast och gick från 1-2 till 1-4 genom två snabba mål i mitten av perioden av Artem Kruglov och Rasmus Nilsson och avgjorde matchen.

Artem Kruglov gjorde två mål för Olofström och ett assist och Hugo Mörnhed stod för tre poäng, varav ett mål.