NHL

TV: New Jersey Devils har inte gett upp på Jacob Markström

ANNONS

Jacob Markström ryktades vara nära en trejd till New Jersey Devils. Sedan dog samtalen mellan klubbarna – men nu kan en affär vara på väg ändå.
– Om det inte händer före deadline har jag hört att de är beredda att vänta till sommaren, säger insidern Elliotte Friedman om den svenska stjärnmålvakten.

Se hela klippet med Friedman i spelaren ovan!

Det har gnisslats i Calgary efter att Jacob Markström var på väg att trejdas till New Jersey. Affären blev dock aldrig av, och den svenska stjärnmålvakten blev då irriterad på ledningen i klubben.

– Jag respekterar verkligen vad som har hänt och inte hänt och hur alla i omklädningsrummet hanterat situationen. Situationen som helhet? Om jag är nöjd? Nej, det är jag inte, sade Markström till Sportsnet då.
– Det här kunde hanterats annorlunda i toppen (lagledningen).

Insidern Elliotte Freidman berättar nu också om hans teori kring Markströms besvikelse.

– Jag tror att han är upprörd för att Calgary kom med möjligheten att bli trejdad till New Jersey, och sen förändrades planen och dealen hände aldrig. Då ville man behålla honom samtidigt som både han och laget började spela bra. Det störde honom.

Kan ske en trejd i sommar för Jacob Markström

Men än ser det inte ut att vara omöjligt att en affär händer längre fram. På fredag är det trade deadline för NHL-klubbarna. 

Fram tills dess har klubbarna chansen att genomföra en trejd, men om det inte händer den här veckan kan det ske vid ett senare tillfälle, menar Friedman.

– En annan del av det här är att Devils fortfarande ser honom som deras måltavla nummer ett. Om det inte händer före deadline har jag hört att de är beredda att vänta till sommaren eller till draften för att trejda till sig Markström.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM