Kungälvs IK förlorade mot IF Malmö Redhawks
J18 Region

Sjunde raka för Malmö efter seger mot Kungälv

Formen är riktigt bra just nu för Malmö. På torsdagen kom sjunde raka segern i J18 Region syd fortsättning herr, 6-0 (2-0, 2-0, 2-0), borta mot Kungälv. Det innebär att Kungälv åkte på tionde raka förlusten.

I början av matchen var Malmö starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Linus Schrott och Louis Jonerheim. Malmö stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-2 till 0-5. Malmö gjorde också 0-6 genom Adrien Bartovic framspelad av Filip Henriksson och Louis Jonerheim efter 10.01 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-6.

Adrien Bartovic gjorde tre mål för Malmö och två assist och Carlos Händel hade tre assists.

Resultatet innebär att Kungälv ligger kvar på sjunde och sista plats och Malmö toppar tabellen. Ett fint lyft i tabellen för Malmö som så sent som den 17 januari låg på sjätte plats.

Torsdag 22 februari 19.40 spelar Kungälv hemma mot Tingsryd. Malmö möter Karlskrona hemma i Malmö Isstadion söndag 18 februari 12.15.