Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.
AHL

Samuel Fagemo hade uppvisning i natt – sköt hattrick

Samuel Fagemo fortsätter leverera riktigt starkt i AHL.
I natt fullbordade han ett hattrick och sköt det avgörande målet i förlängningen när Ontario Reign besegrade San Jose Barracuda med 5-4.

Han inledde säsongen i NHL med Nashville Predators men blev sedan uppsatt på waivers och plockades upp av Los Angeles Kings återigen.

Sedan dess har Samuel Fagemo varit fullkomligt dominant i AHL med farmarlaget Ontario Reign där han har öst in mål och poäng. Bland annat inledde han med elva mål på de elva första matcherna efter återkomsten till Ontario.

Därefter hade han dock bara gjort två mål på nio matcher men nu har 23-åringen hittat nätet igen.

Fagemo hade nämligen stor uppvisning i natt då han stod för tre mål och en assist i 5-4-segern mot San Jose Barracuda.

Samuel Fagemo är poängbäste svensk i AHL

Svensken inledde målskyttet i första perioden och i den andra perioden assisterande han till Reigns 3-0-mål. I den tredje sköt han sedan sitt andra mål i matchen för 4-1. Men Ontario tappade 4-1 till 4-4 och förlängning väntade.

Vem klev då fram i övertiden om inte Samuel Fagemo. Efter att laget snurrat i offensiv zon ett tag fick Fagemo pucken och sköt ett skott som besegrade landsmannen Magnus Chrona som vaktade kassen för San Jose för att fullborda sitt hattrick. Efteråt utsågs Fagemo föga förvånande till matchens lirare.

Sedan han återvände till Ontario Reign har Samuel Fagemo skjutit 16 mål och 28 poäng på 21 matcher och efter nattens fyra poäng går han nu upp som den poängbäste svensken i AHL. Han ligger också fyra i AHL:s skytteliga samt är en av spelarna i ligan som har bäst poängsnitt.

Jacob Moverare stod även för två assists för Ontario Reign i natt, bland annat till Fagemos avgörande mål i förlängningen.