Kungälvs IK förlorade mot Rögle BK

Kungälv en lätt match för Rögle som vann klart

Rögle fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Kungälv i J18 Region syd herr med 6-1 (1-1, 4-0, 1-0).

Segern var Rögles fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Rögle inledde bäst och tog ledningen genom Nils Bartholdsson efter 4.05, men Kungälv kvitterade genom Lion Aho efter 13.32. Rögle spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 1-5 genom mål av Noah Lund, Theo Walette, Nils Bartholdsson och Melwin Högman. 4.41 in i tredje perioden slog Noah Lund till på nytt på pass av Douglas Flygt och Isak Norlin och ökade ledningen för Rögle. Det fastställde slutresultatet till 1-6.

Noah Lund gjorde två mål för Rögle och spelade dessutom fram till ett mål.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Kungälv slutar på tolfte plats, och Rögle på fjärde plats. Rögle är klart för slutspel.