St Louis Blues förlorade mot Vegas Golden Knights
Arkivbild

Seger för Vegas efter vändning mot St Louis

Hemmalaget St Louis hade ledningen efter första perioden i matchen mot serieledande Vegas, men efter första pausen fick Vegas rejäl utdelning. Laget gjorde fyra raka mål, och St Louis orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 3-6 (3-1, 0-4, 0-1) i matchen i NHL.

Vegas Golden Knights tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Zach Whitecloud assisterad av Nicolas Roy och Keegan Kolesar.

St Louis Blues kvitterade till 1-1 efter 9.18, när Jake Neighbours slog till på pass av Robert Thomas.

Laget tog också ledningen efter 10.32, när Kevin Hayes hittade rätt framspelad av Torey Krug och Jordan Kyrou.

St Louis ökade också ledningen till 3-1 efter 17.12, när Jordan Kyrou fick träff på pass av Brayden Schenn och Justin Faulk.

Vegas gjorde dock fyra raka mål i andra perioden och gick från underläge 3-1 till ledning med 3-5. Vegas punkterade matchen med ett 3-6-mål med tolv sekunder kvar att spela genom William Karlsson. Det fastställde slutresultatet till 3-6.

Det här betyder att St Louis är kvar på femte plats.

St Louis tar sig an Columbus i nästa match borta lördag 9 december 01.00. Vegas möter samma dag 22.00 Dallas borta.