Nick Halloran.
Foto: Bildbyrån
Europa

Nick Halloran lämnar MoDo klar för Tappara

ANNONS

Nick Halloran följer inte med MoDo upp till SHL.
I stället väntar spel i finska mästarklubben Tappara.

Via sin hemsida meddelar den finska mästarklubben Tappara att man skrivit ett ettårskontrakt med Nick Halloran.

Halloran återvänder därmed till Finland efter att ha spenderat strax över ett år i Sverige. Innan flytten till Örebro våren 2022 spelade amerikanen 25 matcher för Liiga-klubben SaiPa, där han producerade 17 poäng (7+10) på 25 matcher.

26-åringen lämnade Örebro för spel i Timrå inför den här säsongen, men bröt sitt avtal med SHL-klubben i januari för att i stället avsluta säsongen i hockeyallsvenska MoDo. Där stod han för tio poäng på 16 grundseriematcher och 13 poäng på 17 slutspelsmatcher när han hjälpte MoDo att ta klivet upp till SHL.

I Tappara får Halloran den tidigare svenske förbundskaptenen Rikard Grönborg som tränare. I laget återfinns även SHL-bekantingar i form av Philip Granath, Veli-Matti Savinainen och Valtteri Kemiläinen.


TV: Leo Carlsson på plats i Vegas – pekar ut stora idolen

Den här artikeln handlar om: