Tranås förlorade mot Karlskrona HK

Alexander Bergström och Mikael Roslund heta när Karlskrona slog Tranås

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Karlskrona, som vann borta mot Tranås med 2-1 (2-0, 0-1, 0-0) i Allettan Norra herr på lördagen.

Segern var Karlskronas fjärde på de senaste fem matcherna.

Karlskrona startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Alexander Bergström och Mikael Roslund.

Efter 1.07 i andra perioden nätade Oliver Nilsson, framspelad av William Wennström och Casper Andersson och reducerade åt Tranås.

I tredje perioden höll Karlskrona i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Tranås femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Karlskronas femte uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Tranås på åttonde plats i tabellen, medan Karlskrona är på sjunde plats.

På onsdag 22 februari 19.00 spelar Tranås hemma mot Nybro, och Karlskrona hemma mot Troja/Ljungby.

TV: Ger sig på målvakten – då bryter helvetet lös